Roosters
€ 00,00 excl. BTW

De eerst genoemde maat is de draagstaaf/overspanning.

Roosters / Persroosters

Voor een veilige loopondergrond is een rooster of persrooster bij uitstek geschikt. Deze gaan lang mee en kunnen veel gewicht dragen. Ook bij regen en sneeuwval blijft het rooster geschikt om veilig over te lopen. Dat is ook de reden dat de roosters in het assortiment van Staal Digitaal zitten. Naast de meest gangbare maten, ben je bij ons ook op de juiste plek om roosters op maat aan te schaffen. En vergeet dan niet de roosterklemmen mee te bestellen.

Welke verschillende roosters zijn verkrijgbaar bij Staal Digitaal?

  • Rooster 800x800mm, 30mm hoog en de draagstaaf is 2mm dik, thermisch verzinkt.
  • Rooster 1000x800mm, 30mm hoog en de draagstaaf is 2mm dik, thermisch verzinkt.
  • Rooster 1000x1000mm, 30mm hoog en de draagstaaf is 2mm dik, thermisch verzinkt.

Waarom roosters kopen bij Staal Digitaal?

Bij Staal Digitaal vinden we het belangrijk om onszelf te onderscheiden. Dit doen we dan ook op een aantal gebieden. Bijvoorbeeld middels: 

  • Verschillende afmetingen:Er is behoefte aan verschillende afmetingen van de roosters. Hier zijn we ons als geen ander van bewust. Vandaar dat je ook keuze hebt uit verschillende maten roosters. Dit zijn de meest gangbare types. Maar we kunnen iedere maat rooster leveren. Ook roosters op maat. Neem daarvoor gerust contact met ons op. En vergeet dan niet de roosterklemmen mee te bestellen.
  • Snelle levertijd:Tegelijkertijd willen we de levering graag zo snel mogelijk verzorgen. Zonder in te leveren op kwaliteit zijn we in staat om dit voor elkaar te krijgen. In principe mag je uitgaan van een levertijd tussen de 5 en 10 werkdagen. Afhankelijk van de voorraad.
  • Uitgebreide klantenservice:Heb je bepaalde vragen over de roosters en/of de bijbehorende bestelling? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We staan altijd klaar om specifieke vragen te beantwoorden. Zo blijft er nooit iets onduidelijk. 

Momenteel dus behoefte aan roosters / persroosters en roosterklemmen? Wacht dan niet langer dan nodig en plaats vandaag nog je bestelling bij Staal Digitaal!