Roosterklem

Roosterklem

€ 00,00 excl. BTW

Roosterklemmen

Voor een veilige loopondergrond is een rooster of persrooster bij uitstek geschikt. Deze gaan lang mee en kunnen veel gewicht dragen. Maar om het rooster op een juiste manier vast te zetten, hebben we roosterklemmen in ons assortiment. Deze zijn speciaal ontwikkeld om het rooster op een veilige manier te monteren.

We hebben één type roosterklem.

Waarom roosterklemmen kopen bij Staal Digitaal?

Bij Staal Digitaal vinden we het belangrijk om onszelf te onderscheiden. Dit doen we dan ook op een aantal gebieden. Bijvoorbeeld middels: 

  • Snelle levertijd:We willen de levering graag zo snel mogelijk verzorgen. Zonder in te leveren op kwaliteit zijn we in staat om dit voor elkaar te krijgen. In principe mag je uitgaan van een levertijd tussen de 5 en 10 werkdagen. Afhankelijk van de voorraad.
  • Uitgebreide klantenservice:Heb je bepaalde vragen over de roosterklemmen en/of de bijbehorende bestelling? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We staan altijd klaar om specifieke vragen te beantwoorden. Zo blijft er nooit iets onduidelijk. 

Momenteel dus behoefte aan roosters / persroosters en roosterklemmen? Wacht dan niet langer dan nodig en plaats vandaag nog je bestelling bij Staal Digitaal!