Stalen balken

Stalen balken kopen?

Stalen balken kopen doe je bij Staal Digitaal. Dé Webshop voor staal met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Op zoek naar de juiste stalen balken? Middels onze configurator is het heel makkelijk om het juiste staal met het juiste formaat en de juiste lengte te bepalen. Ontdek snel onze verschillende typen constructiebalken/stalen binten. 

Welke type stalen balken?

Staal Digitaal heeft verschillende soorten stalen balken in het assortiment: HEA balk, HEB balk, UNP balk en IPE balk. Een HEA Balk is een H stalen profiel met een smalle flens, evenals een HEB Balk. Alleen heeft een HEB Balk een bredere flens. Het type IPE is vergelijkbaar met een I vormig stalen profiel met een rechte flens. Het laatste type balk is de UNP balk; een U-profiel met een schuine flens.

Stalen balken kopen? Al onze stalen binten kunnen op verschillende manieren geproduceerd worden. Ze kunnen onbehandeld geleverd worden, gestraald en gemenied. Daarnaast is het ook mogelijk om de stalen balken verzinkt te behandelen. Wij zorgen er vervolgens voor dat we het juiste type balk op de juiste manier behandelen en afleveren op het juiste adres. 

Levertijd

De levertijden van Staal Digitaal is ca. 5 á 10 werkdagen, afhankelijk van het type bestelling. Zo worden onbehandelde stalen balken in de meeste gevallen sneller geleverd, terwijl verzonken HEA Balken vaak een langere levertijd hebben. Na het plaatsen van de bestelling wordt je altijd op de hoogte gehouden wat betreft de levertijd en het bezorgmoment. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Staal Digitaal 

Staal Digitaal is opgericht in 2013 en sinds oktober 2020 onderdeel van Folkersma Staal Totaal BV, met als doel het online aanbieden en verkopen van staal en aanverwante-artikelen en diensten.

Wij zijn gevestigd aan de Europaweg 23 te Zuidbroek, je kunt hier dan ook terecht voor het afhalen van de door u bestelde producten of diensten.

Folkersma Staal Totaal BV is een constructiebedrijf. Wij kunnen ook de bewerkingen (lassen, boren, zagen e.d.) voor u uitvoeren.