Stalen platen

Stalen platen of plaatstaal kopen

Stalen platen zijn steeds meer in trek in de bouw en bij de doe-het-zelver. Of het nu is om snel grote vlakken te bedekken of of juist om je tuin mee te sieren, het kan tegenwoordig allemaal. Bij Staal Digitaal vind je daarom een ruim assortiment aan plaatstaal terug. Je gaat geheid vinden wat je zoekt. 

Wat is plaatstaal? 

Plaatstaal of stalen platen is als het ware een verzamelnaam. Het omvat allerlei plaatmateriaal dat in gestandaardiseerde afmetingen verkrijgbaar is. Voorbeelden van plaatmateriaal zijn: 

Uiteraard zijn de platen die wij aanbieden allemaal van staal. Ben je hier dus naar op zoek, dan is het hoog tijd dat je een kijkje neemt in ons assortiment. 

Waarom plaatmateriaal kopen? 

In de basis heeft plaatmateriaal dus veel verschillende toepassingen. Het hangt er dan ook maar net van af waar je het materiaal precies voor nodig hebt. Iets waar je wel sowieso vanuit mag gaan, is dat de volgende specifieke voordelen van toepassing zijn: 

  • Zeer divers assortiment: In eigenlijk één oogopslag is al duidelijk dat het hier om een zeer divers assortiment gaat. We hebben zoals gezegd staal in tal van verschillende soorten. Hierdoor geef je heel precies invulling aan jouw specifieke bouwproject.
  • Verschillende afmetingen: Wat we daarbij graag extra benoemen, is dat we met verschillende afmetingen werken. Hierdoor krijg je ook de kans om het juiste uit te kiezen. Staan de juiste afmetingen er niet tussen? Dan zagen we het (indien mogelijk) graag voor je op maat.
  • Snelle levertijd: Bij Staal Digitaal mag je uitgaan van een levertijd tussen de 5 en de 10 werkdagen. Het plaatmateriaal is dus snel op locatie, waardoor je binnen onmiddellijk al aan de slag kunt.

Ben je momenteel dus van plan om stalen platen te kopen? Kijk dan rond in ons assortiment en plaats direct je bestelling!